Reviews

Based on 334 reviews
85%
(284)
11%
(38)
2%
(8)
0%
(0)
1%
(4)
En nær perfekt blådress!

Jeg (174cm/62kg) kjøpte først denne i "S", men jakka ble litt stram over ryggen. Buksa passet perfekt i livet, men var alt for trang nedover bena (særlig leggene). Dressen ble byttet til "M", hvor jakka passer perfekt, men buksa da er litt for romslig i livet. Bena oppleves fremdeles for trange i leggen. Dette er nok avhengig av den enkeltes preferanser, men jeg ville altså ikke ha klart å presse foten gjennom buksebenet dersom det ikke var strech i stoffet. Dette gjør også at ankelhøye "boots" blir vanskelig å bruke til dressen, noe som hadde vært praktisk da jeg ofte går mye og langt, og gjerne ønsker å bruke denne dressen da også.
Men, alt i alt, en svært behagelig og god dress med smarte detaljer! Jakka er perfekt, og hadde buksa vært tilgjengelig i en mer "straight cut" eller "boot cut", så hadde denne helt klart fått fem av fem stjerner! :D
Servicen fra gjengen i Jakob Aallsgate er helt fantastisk! To tomler opp!

komfortabel og anvendelig

Har brukt buksa daglig i fem uker, og den ser like fin ut. Jeg har hatt den på meg i flere ulike aktiviteter inne og ute i all slags vær; bilkjøring, flyturer, sykling i sludd på vestlander, hagearbeid i kjølig men fint vårvær, innendørs ballspill, lette turer i bymarka, konsertbesøk, og selvfølgelig andre helt dagligdagse aktiviteter. Den er ikke vanntett, men litt vannavstøtende. Blir den våt, tørker den veldig fort. Veldig praktisk hvis man får en flekk på buksa - bare å tørke av med en våt klut, og to minutter senere er den tørr. Jeg er ikke helt enig med meg selv om jeg synes den er pen nok til å fungere som dressbukse, men den er helt grei som en pen hverdagsbukse. Veldig god å ha på, og ekstremt anvendelig. Passformen er litt pussig; jeg har ikke spesielt kraftige ben og har fått et lite alderstillegg rundt livet; likevel er buksa litt trang rundt leggene og litt vid rundt livet. Det er helt ok; smale legger er perfekt for en syklist, og det er bare godt at den ikke strammer rundt magen, bruker uansett alltid belte. Summa summarum; kjempefornøyd!

Codebook

Great pants!

J
Cover Pant
J.S.J.
wont return my money + size chart is inaccurate

Altough i love the idea of thes pants, i have to say i am ultimately disappointed. I reviewed the size chart since i am 197 cm tall, and about 100 kg, an acording to the chart i should be within the xl size. When i got them in the mail the pants were too short in length, super tight, and too tight across the waist. ”Ok, fine ill return it” i thought, so i packed it up and sent it back. It has now been almost a month and i never got my refund.
In conclusion i would not recommend shopping from Lynx from the reasons stated above. Lynx if you read this, please give me my money back asap!

Love this suit...

I have the luck to be of exactly average height and weight, so the "M" size was really a perfect fit for me. The suit delivers exactly what it promises - I could imagine running a marathon with it (I do that from time to time). I love the zip down the middle which keeps the suit tight and makes me look good. I wish Lynx the best of success with their line as I would love to see the same idea realized with variety - different colours, different styles of suits, etc. Recommended!

Smart, Comfortable and Durable

Think these have just become my favourite everyday trousers. Highly recommended

H
Cover Pant
H.C.H.
Helt rå bukse!

Denne er superkomfortabel å ha på seg! På jobben, på gåturen, på toget...
Virker solid og bra så langt. Vann preller av den i regnet. Jeg har ikke vasket den ennå, så jeg vet ikke om den holder seg slik etter flere vask.
Det er den absolut dyreste buksa jeg har kjøpt neon gang, men hvis kvaliteten er like god som komforten, så blir dette neppe den siste buksa mi fra LyxLab. ;D

Anbefales!

Veldig fornøyd med denne! Passer bra i størrelse medium på 80 kg og 1,81 m. Veldig behagelig. Anbefales på det varmeste! Jeg angrer på at jeg ikke bare kjøpte 3 med det samme. Ny bestilling er på vei.

Great update

Extremely satisfied! I have been using the previous version for a while, and the only issue I had with the previous version was the pockets being too small. The new fit of these pants are excellent! I love the new fabric which is thinner and feels even better in warm weather. The fit is also better and the pockets are finally not too small! Overall a great upgrade! Highly recommended! Size medium fits perfect for 80 kg and 1, 81 m.

Fantastisk bukse

Denne buksa digger jeg. Nå kan jeg gå rett fra kontoret og ut for å lufte bikkjene i skogen uten å bytte annet en sko. Passer perfekt til mitt bruk og kvaliteten virker fantastisk. Gleder meg til å teste andre produkter

Allrounder

Brukt til både jobb og fritid. Passer bra, og perfekt utseende. Kommer til å bli mye brukt fremover!

Har funnet den perfekt skjorta

Har kjøpt både i sort og blå... Trenger ikke lengre å se etter andre skjorter. Sitter som et skudd, ser bra ut og holder seg fresh hele dagen. Meget fornøyd

Perfekt

Buksa svarte til forventningene! Passform, komfort og utseende! Kan brukes til alt, og holder seg bra selv etter flere dager med bruk.

Over forventet

Meget behagelig som resten av garderoben fra Lynx. Funket bedre enn forventet da jeg gikk 1km i regnvær, uten at den lyse buksen hadde noen våte flekker når jeg kom frem. Like tørr og fin.

Fantastisk

Holder seg pen hele dagen ut.

Keep it simple

The fabric feels good, and the strech make it a pant for both the city, and more remote areas. I do miss a short/normal/long for all sizes, mine was perfect in the waist but a little to long. Great products, and please keep the simple collection.

Almost perfect

The cover pant will take you from work to the mountains, but only if you skip leg day. If you don't have muscular calfes, this is the ultimate everyday pant. The fabric is shiny, so the blue pants will make you look you're in a marching band. Get the brown or black.

Superb

Feels like wearing a sweat pants and looks like a million bucks.
Go get some!

Love it

Bought it with the intention of using it at work. Unfortunately, the fit was to good, so I can’t wear a west underneath, and the tools on the belt show through.

The stretch is wonderful, and gives a freeedom of movement I’ve never felt with a shirt before.

I’m 1.80 cm, 93 kg and Large fits perfectly.

Svært fornøyd!

Veldig behagelig og anvendelig skjorte! Ser fin ut selv etter flere dagers bruk.

All you need is pants

Med Beatles i bakhodet og et par perfekte bukser til å strekke seg i dansen har gutta i Lynx igjen bevist at de lager klær som kan brukes til alt. De ser helt fantastiske ut, er elastisk som få, tåler vann like godt som en elefant og er rett og slett den buksen du trenger. Ut på tur med denne og en raven shirt så kommer du langt uten å måtte tenke på hverken skift eller overvekt i bagasjen. Ulempen er at alt annet blir bare håpløst. Det må skrives at de er ganske mye trangere i livet enn codebook buksene, og også mye lengre i bena (jeg måtte få de lagt opp).

En dress å leve med

Dress fra Lynx. Nesten for godt til å være sant? Det var ihvertfall mitt utgangspunkt da jeg plukket opp dressen i Jacobs Aal gate når leveransen kom inn før jul. Jakken tok jeg på før jeg var ute av døren, og codebook buksene har vi jo hatt en stund allerede. Det første som slo meg er at den er utrolig elastisk. Den har kanskje ikke dress "feelingen" du får med en dress fra ull-baserte merker, men du får en dress som fungerer til så å si alt. Dette er dressen du bare reiser avgårde i uten å måtte tenke over at du blir lei og krøllete før du har kommet ut av flyet. At den i tillegg tåler det meste og at du i teorien kan ta en skitur, (joda, jeg har prøvd) og være kuleste fyren i løypa er jo det som gjør klærne fra Lynx til noe helt spesielt. Jeg er blitt utrolig glad i disse plaggene, og bruker de ukentlig. Både hver for seg, men også som dress i alt fra formell til "casual" sammenheng. En dress å leve med.

Great pants

Now I have two of these that have become the first choice everyday and weekend. Very comfortable.

Komfort hele dagen

Flott chinos med utrolig bevegelighet. Stoffet er nesten litt for tynt og lett... om det er mulig. Funker nok mye bedre når jeg får rett størrelse da de er slim fit. Må opp en størrelse, men da blir nok lengden litt for lang. Ser det er kommentert at det er mulgiheter for å få skredder til å tilpasse uten ekstra kostnad. I så tilfelle en flott service som gir topp score :)

Blazer med utrolig komfort

Utrolig behagelig og flott blazer. Ingen hindringer i hva dagen måtte bringe, passer til både formelle anledninger og til uformell aktivet (plutselig litt fotball på løkka). Holder absolutt hva den lover. Håper på en svart versjon snart :)