Reviews

Based on 326 reviews
86%
(279)
11%
(37)
2%
(8)
0%
(0)
1%
(2)
H
Cover Pant
H.C.H.
Helt rå bukse!

Denne er superkomfortabel å ha på seg! På jobben, på gåturen, på toget...
Virker solid og bra så langt. Vann preller av den i regnet. Jeg har ikke vasket den ennå, så jeg vet ikke om den holder seg slik etter flere vask.
Det er den absolut dyreste buksa jeg har kjøpt neon gang, men hvis kvaliteten er like god som komforten, så blir dette neppe den siste buksa mi fra LyxLab. ;D

Anbefales!

Veldig fornøyd med denne! Passer bra i størrelse medium på 80 kg og 1,81 m. Veldig behagelig. Anbefales på det varmeste! Jeg angrer på at jeg ikke bare kjøpte 3 med det samme. Ny bestilling er på vei.

Great update

Extremely satisfied! I have been using the previous version for a while, and the only issue I had with the previous version was the pockets being too small. The new fit of these pants are excellent! I love the new fabric which is thinner and feels even better in warm weather. The fit is also better and the pockets are finally not too small! Overall a great upgrade! Highly recommended! Size medium fits perfect for 80 kg and 1, 81 m.

Fantastisk bukse

Denne buksa digger jeg. Nå kan jeg gå rett fra kontoret og ut for å lufte bikkjene i skogen uten å bytte annet en sko. Passer perfekt til mitt bruk og kvaliteten virker fantastisk. Gleder meg til å teste andre produkter

Allrounder

Brukt til både jobb og fritid. Passer bra, og perfekt utseende. Kommer til å bli mye brukt fremover!

Har funnet den perfekt skjorta

Har kjøpt både i sort og blå... Trenger ikke lengre å se etter andre skjorter. Sitter som et skudd, ser bra ut og holder seg fresh hele dagen. Meget fornøyd

Perfekt

Buksa svarte til forventningene! Passform, komfort og utseende! Kan brukes til alt, og holder seg bra selv etter flere dager med bruk.

Over forventet

Meget behagelig som resten av garderoben fra Lynx. Funket bedre enn forventet da jeg gikk 1km i regnvær, uten at den lyse buksen hadde noen våte flekker når jeg kom frem. Like tørr og fin.

Fantastisk

Holder seg pen hele dagen ut.

Keep it simple

The fabric feels good, and the strech make it a pant for both the city, and more remote areas. I do miss a short/normal/long for all sizes, mine was perfect in the waist but a little to long. Great products, and please keep the simple collection.

Almost perfect

The cover pant will take you from work to the mountains, but only if you skip leg day. If you don't have muscular calfes, this is the ultimate everyday pant. The fabric is shiny, so the blue pants will make you look you're in a marching band. Get the brown or black.

Superb

Feels like wearing a sweat pants and looks like a million bucks.
Go get some!

Love it

Bought it with the intention of using it at work. Unfortunately, the fit was to good, so I can’t wear a west underneath, and the tools on the belt show through.

The stretch is wonderful, and gives a freeedom of movement I’ve never felt with a shirt before.

I’m 1.80 cm, 93 kg and Large fits perfectly.

Svært fornøyd!

Veldig behagelig og anvendelig skjorte! Ser fin ut selv etter flere dagers bruk.

All you need is pants

Med Beatles i bakhodet og et par perfekte bukser til å strekke seg i dansen har gutta i Lynx igjen bevist at de lager klær som kan brukes til alt. De ser helt fantastiske ut, er elastisk som få, tåler vann like godt som en elefant og er rett og slett den buksen du trenger. Ut på tur med denne og en raven shirt så kommer du langt uten å måtte tenke på hverken skift eller overvekt i bagasjen. Ulempen er at alt annet blir bare håpløst. Det må skrives at de er ganske mye trangere i livet enn codebook buksene, og også mye lengre i bena (jeg måtte få de lagt opp).

En dress å leve med

Dress fra Lynx. Nesten for godt til å være sant? Det var ihvertfall mitt utgangspunkt da jeg plukket opp dressen i Jacobs Aal gate når leveransen kom inn før jul. Jakken tok jeg på før jeg var ute av døren, og codebook buksene har vi jo hatt en stund allerede. Det første som slo meg er at den er utrolig elastisk. Den har kanskje ikke dress "feelingen" du får med en dress fra ull-baserte merker, men du får en dress som fungerer til så å si alt. Dette er dressen du bare reiser avgårde i uten å måtte tenke over at du blir lei og krøllete før du har kommet ut av flyet. At den i tillegg tåler det meste og at du i teorien kan ta en skitur, (joda, jeg har prøvd) og være kuleste fyren i løypa er jo det som gjør klærne fra Lynx til noe helt spesielt. Jeg er blitt utrolig glad i disse plaggene, og bruker de ukentlig. Både hver for seg, men også som dress i alt fra formell til "casual" sammenheng. En dress å leve med.

Great pants

Now I have two of these that have become the first choice everyday and weekend. Very comfortable.

Komfort hele dagen

Flott chinos med utrolig bevegelighet. Stoffet er nesten litt for tynt og lett... om det er mulig. Funker nok mye bedre når jeg får rett størrelse da de er slim fit. Må opp en størrelse, men da blir nok lengden litt for lang. Ser det er kommentert at det er mulgiheter for å få skredder til å tilpasse uten ekstra kostnad. I så tilfelle en flott service som gir topp score :)

Blazer med utrolig komfort

Utrolig behagelig og flott blazer. Ingen hindringer i hva dagen måtte bringe, passer til både formelle anledninger og til uformell aktivet (plutselig litt fotball på løkka). Holder absolutt hva den lover. Håper på en svart versjon snart :)

Knallgod jakke med fantastisk bevegelighet. Brukt hver dag i ei uke nå. Til og fra jobb, på bytur og ute i fokk og snø med 10 minus. Vindtett og holder på varmen :) Tynn ullgenser under på det kaldeste er å anbefale (er tross alt en all-seasons jakke). En fantastisk jakke som passer til alt. Mulig jeg tester den til fjells til hytta i helga :)

My new favorite pants?

Have long been looking for some pants that can be worn in most occasions, that looks good, and not least feels comfortable to wear. Many years i have sworn to Replay hyperflex jeans, but now i think i perhaps have found a new favorite.
I am 183 cm high, weight 80 kg and ordred Cover pants size Medium, and that was perfect size for me.
When I combine the Cover pants with the Raven shirt, I have to admit, it gives me a good feeling. Light, stretchy and a feeling on...well,being the top.
Have contacted Lynx regarding the orders on a couple of occasions and have only good experience. It have maybe taking some time before I have received the goods, but they answer inquiries quickly.

Bra bukse

Bra sydd bukse med deilig stoff. Svært god beveglihet i buksa. Skulle gjerne sett at det fantes valgmulighet for kort eller lange buksebein i hver størrelse kategori (S,M,L osv.) Jeg ble nødt til å legge opp buksene jeg kjøpte fordi de var altfor lange.

Behagelig dress

Dette er en meget behagelig dress å ha på seg. Stoffet er meget lett og komfortabelt.
Jeg bestilte først størrelse L, men buksene var litt for slim i lårene etter min smak i tillegg til at buksebeina var litt korte. Jakken var litt trang over brystkassa. Byttet deretter til størrelse XL og buksa passet bedre i både lengde og rundt lårene. Ulempen her er at den blir litt vid i livet. Med jakken ble jakkeermene litt nå for lange. Konklusjonen er at alt i alt er det bedre at den er litt romslig enn for slim. Dressen kan uansett anbefales.

Hei! Du kan få lagt opp dressen uten ekstrakostnad hos Omid Systue på Majorstua i Oslo. Han er ekspert på våre klær, og fikser det meste :-) Hvis du har en flink skredder som bor nærmere kan du ev sende oss kontaktinfo, så kan vi høre om vi får til en avtale med han.
Behagelig og praktisk

Perfekt på reise, den puster godt og tåler å bli brukt flere dager på rad, også i sommervarmen med sekk på ryggen.

Færre bukser i bagasjen

Buksa føles som en pysj, og er samtidig både stilig og nøytral nok til å kunne brukes i de fleste situasjoner. På kortere reiser er det ikke nødvendig med ekstra bukse i bagasjen.